Waarom online e sigaret kopen bij ea-sigaret?

1 min gelezen

EA sigaret staat bij zowel offline als online klaar bij het online e sigaret kopen. Dit doen we met  een royaal aanbod en vooral goede service. U kunt bij ons afhalen bij het filiaal in Haaksbergen of langskomen voor een persoonlijk advies. Ook zijn we Telefonisch bereikbaar tussen 9.30 en 17.30 uur. En niet te vergeten dat alle producten die voor 17:00 besteld worden op de dag zelf nog worden verstuurd. Daarom gaat  online e sigaret kopen met makkelijkst bij ons

Onze producten

Online e sigaret kopen? Dan hebben wij de mooiste en beste producten voor je klaar staan. We hebben elke elektrische sigaret van alle bekende merken. En meer dan 600 smaken uit voorraad geleverd. We bieden vrijwel alles wat met e sigaret te maken heeft. Ook de dingen die weinige in het assortiment hebben zoals de e sigaar, e pijp, vaporizers of de cbd e liquid.  

Veiligheid

 

Online e sigaret kopen dat doe je veilig. Alle e sigaretten binnen ons filiaal zijn 100% veilig en vrij van ontploffende accu’s. Dit komt omdat wij geen mech mods verkopen. Bij een mech mod maakt de damp knop altijd contact met de batterij van de mod. Dit kan dus zorgen voor overhitting en uitlopen tot een ontploffing. Hier doen wij dus NIET aan. Omdat e sigaretten gewoon onder tabakswet vallen is het bestellen van een e sigaret bij ons onder de 18 niet mogelijk. Online e sigaret kopen doe je veilig bij ea-sigaret.