Parfum bij de was

3 min gelezen

De geur van dingen is een van de belangrijkste zaken in het dagelijks leven. Zo bepaalt geur vaak uw stemming, comfort en sfeer. Met lekker ruikende kleding voelt u zich ook vaak veel comfortabeler vergeleken met kleding dat naar zweet of andere nare luchtjes ruikt. Daarom bieden wij bij wasgeurtje een parfum bij de was aan die er voor zorgt dat al uw was heerlijk fris en delicaat gaat ruiken. Onze wasparfum is vrij van parabenen (E-nummers) en gemaakt op basis van essentiële oliën, wat zorgt voor een extra lange periode waar het geurtje blijft hangen. wasgeurtje zorgt er voor dat u elke dag begint met een glimlach!

wasgeurtje: Hoe werkt het?

Deze parfum bij de was is een toevoeging op de wasmiddel of wasverzachter die u al gebruikt. Het zorgt voor een heerlijke frisse geur die niet alleen uw kleding lekker laat ruiken, maar ook uw wasruimte en huis. wasgeurtje kan voor iedere was gebruikt worden, voor zowel bonte was als witte was en donkere was. U kan dit parfum zelfs gebruiken indien u op 60 graden of hoger wast, zoals beddengoed en handdoeken!

Hoe werkt parfum bij de was? In 3 simpele stappen kan u dit middel toevoegen aan uw was, en genieten van een heerlijke geur:

  1. Druppel 5ml wasparfum in het kindvriendelijke dopje
  2. Doe de wasparfum in het laatje van de wasverzachter bij een volle trommel
  3. Draai de was zoals gewoonlijk, en wordt verrast door de resultaten!

wasgeurtje is een extra toevoeging tot uw traditionele was, dus u hoeft nergens rekening mee te houden!

Bent u benieuwd naar onze geuren? Wij bieden 5 verschillende Italiaanse geurtjes aan, genaamd:

  • Flower Rain
  • Full Moon
  • Morning Vapor
  • Sundance
  • Blossom Drip

Deze flessen worden aangeboden per stuk, met 100mL per flesje. Al onze wasgeurtjes zijn dagelijks te gebruiken, ongeacht welke was u doet. Het zorgt voor een heerlijke geur in uw kleding, die er voor zorgt dat u dagelijks direct comfortabel zit in uw outfit. 

Heeft u eventuele vragen over de samenstelling van onze producten, of allergieën? Dan kan u altijd contact met ons opnemen via onze website. Onze specialisten op het gebied van onze wasgeurtjes helpen u graag met eventuele problemen of vragen. Twijfel dus niet!

Ons wasparfum proefpakket

Parfum bij de was komt in 5 verschillende geurtjes. De namen van de geurtjes beschrijven echter niet heel goed de geur, en daarom bieden wij bij wasgeurtje het Wasparfum proefpakket aan! Er zit genoeg voor 2 wasbeurten in elk van de 5 flesjes, waardoor u makkelijk kan bepalen welke geur u het lekkerst vind. Dit proefpakket is speciaal gemaakt voor first time customers, zodat deze gemakkelijk kunnen bepalen welk wasgeurtje het beste bij hun past! 

Bij wasgeurtje hebben wij jaren gewerkt om onze producten zo goed mogelijk te maken, en de wasparfum die wij nu aanbieden is het eindresultaat. Een kindvriendelijk dopje, een veilig en altijd te gebruiken parfum en een lekker ruikend geurtje. Onze producten komen rechtstreeks naar italië, zijn volledig kindvriendelijk en milieubewust en zorgen er voor dat u elke dag met een glimlach begint. Bekijk nu snel ons aanbod op onze website, of neem contact op voor eventuele vragen!