Super tevreden over de personal training van Smart Personal training

1 min gelezen
Logo-Smart-Personal-Training

Ik ben super tevreden over de personal training van Smart Personal training in Eindhoven. Daarom raad ik deze personal trainer ook aan iedereen aan die fitter wilt worden in Eindhoven. 

Een zeer goede en vooral informatieve website 

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar een goede personal trainer bij mij in de buurt die mij kon helpen met het afvallen kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Smet Personal training mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die met behulp van een personal trainer van deze sportschool erg veel resultaat hebben geboekt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

personal-trainers

Zeer tevreden over mijn behaalde resultaten 

Toen ik contact opnam met deze sportschool werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht om kennis te maken. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de doelen die ik wilde behalen. Na het gesprek besloot ik om beginnen met sporten. Binnen een aantal weken heb ik al erg veel resultaten behaald met behulp van mijn personal trainer waar ik erg tevreden mee ben.