Raamfolie voor meer variatie in huis

2 min gelezen

Raamfolie van Windowdeco is een echte perfecte oplossing! Geen mensen meer die bij je naar binnen kijken. Bovendien staat het ook nog eens onwijs leuk! Sinds dat wij onze nieuwe woning hadden gekocht, zijn wij druk met verbouwen. Van zolder tot aan de voortuin hebben wij geheel aangepakt. Afgelopen week was het eindelijk zover dat de meubels ook verhuisd werden. De dozen werden uitgepakt en al vrij snel merkte ik dat de mensen bij ons naar binnen keken. De keuken hebben wij aan de achterzijde van het huis. Die zit pal naast een looppad wat best wel druk is tijdens de middaguur.

Raamfolie

Op zich is dat geen enkel probleem als je lekker op de bank zit. Maar niet wanneer je druk bezig bent met het bereiden van het avondeten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Werken met een luxaflex in de keuken zie ik niet zitten. Al dat vettigheid gaat in de luxaflex zitten en dan ben ik het wekelijks aan het schoonmaken. Hierdoor ben ik een andere oplossing gaan zoeken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Windowdeco.

De raamfolie van Windowdeco is ideaal

Door een beetje in het assortiment te kijken van dit bedrijf merkte ik de aantrekkelijke kosten. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te gaan plaatsen. De betaling werd verricht en vervolgens hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Ik ben het meteen gaan uitpakken en heb van tevoren de raam schoongemaakt. Dankzij de handige handleiding die je erbij krijgt had ik de raamfolie al snel weten te plakken. Heerlijk zeg om het eten te bereiden zonder dat er mensen bij mij naar binnen kijken!