Op zoek naar een origineel teamuitje

1 min gelezen

Ik heb een opleiding gevolgd aan het HBO in Arnhem. Nadat ik mijn studie heb behaald kon ik maar erg moeilijk werk vinden. Toen ik bij een aantal bedrijven had gesolliciteerd werd ik aangenomen bij een bedrijf in Nijmegen. Ik werk daar nu een aantal jaar en ik heb een erg goede en hechte band opgebouwd met al mijn collega’s. We gingen met z’n allen op zoek naar een origineel teamuitje voor dit jaar.


Veel zoekresultaten

Toen ik thuiskwam van mijn werk ging ik op het internet op zoek naar inspiratie voor een origineel teamuitje. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar inspiratie kwam ik uit op het idee voor een escape room. Ik had een aantal websites van escape rooms met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van escape room Deventer. Op de website is super veel informatie te vinden over wat ze aanbieden en wat een escape room nou precies inhoud. Je zal in de escape room samen met je team zo snel mogelijk een reeks puzzels op moeten lossen. Dit leek mij een erg leuk idee en ik heb dit vervolgens voorgelegd aan mijjn collega’s Het leek hun ook super leuk om te doen en we hebben vervolgens een afspraak gemaakt bij escape room Deventer. We hebben een super leuke dag gehad en we zijn daarom ook allemaal super tevreden over escape room Deventer.