Zo kies je een mooie camping in Limburg

1 min gelezen
camping Limburg

Kamperen kan overal ter wereld. Het is echter niet overal ter wereld zo goedkoop als in ons land. Er zijn zelfs plekken waar kamperen zo duur is dat je net zo goed in een hotel kunt zitten. Nederland is gelukkig een land vol kampeerders en daarom is de keuze hier oneindig. Kies bijvoorbeeld een mooie camping in Limburg, een van de leukste provincies van ons land. 

camping Limburg

Waarom Limburg?

Er zijn natuurlijk talloze prachtige plekken in ons land. Dus waarom zou je naar Limburg gaan? Dat heeft een aantal redenen. Allereerst heeft Limburg de perfecte combinatie tussen cultuur en natuur. Limburg kent prachtige natuurgebieden, zwemplekken en de meest bijzondere wandelroutes. Maar in Limburg vind je ook Maastricht, een van de mooiste steden van ons land met een prachtig stadsplein, veel geschiedenis en fantastische horeca. Het is dan ook niet gek dat er zoveel mensen zijn die Limburg uitzoeken voor een vakantie in eigen land. Het voelt als Nederland, en toch een beetje als het buitenland. Limburg is een andere wereld.

camping Limburg

De voordelen van kamperen in Nederland

Onze zomers worden steeds warmer. Je kunt dus ook in eigen land prima kamperen en je hele vakantie droog zitten. Mocht dit toch niet zo zijn, dan ben je gelukkig vlakbij huis en kun je altijd je spullen inpakken. Je kunt bovendien veel doen in ons land, ook als het regent. We zijn het immers gewend in dit land!