Ik heb de beste kookboeken ooit gevonden

2 min gelezen
Beste kookboeken ooit

Beste kookboeken ooit? Die vond ik bij Just be Mindful. Eigenlijk was ik er al een periode naar op zoek, maar ik wilde eigenlijk niet toegeven dat ik wel een paar kilo’s kwijt mag raken. Na de komst van mijn tweede dochter merkte ik dat mijn kleding wel strak begon te zitten. Hierbij schoof ik de schuld op de zwangerschap. Dat ik bijvoorbeeld voor twee moest eten. Natuurlijk was het bewegen ook niet ideaal, maar alle beetjes helpen. Het was tijd voor een verandering, want ik wil mijn favoriete jurk wel weer aankunnen.

Afvallen

Aan de slag met de beste kookboeken ooit

In eerste instantie had ik het idee om een sportabonnement te nemen en de kilo’s er af te trainen. Met een goed gevoel deelde in het idee met een vriendin. Ze vond het een goed idee en goed dat ik het wilde doen, maar er was ook een andere oplossing. Pas je eetgewoontes aan. Want gezond eten kan ook lekker zijn. Je moet alleen weten hoe je het moet bereiden. Ze gaf me het advies om opzoek te gaan naar kookboeken met gezonde recepten. Met behulp van Google ging ik speurde ik het internet af. Voordat ik het wist had ik de beste kookboeken ooit gevonden. Aan de hand van een 50 dagen programma begin je met afvallen. Het programma helpt je de dag door met diverse maaltijden. Wanneer je ook een gezin hebt dan hoef je je geen zorgen te maken. De recepten zijn namelijk makkelijk uit te breiden naar meerdere personen. Hierdoor hoef je geen twee verschillende maaltijden te koken en eet je gezin ook gezond.

Lichaam

Nu ben ik begonnen aan mijn derde week, waarbij ik nog geen hongergevoel heb gehad. Dit komt door de zes eetmomenten op de dag. Even tussen jou en mij. Het werkt, want ik heb mijn favoriete jurk al weer aan.