Goede personal training in Amsterdam

1 min gelezen
Logo Amsterdam Personal Training

Amsterdam personal training is een bedrijf die nu een tijdje in het hartje van Amsterdam aanwezig is. Ze hebben verschillende manieren van trainen. Ze geven personal training en bootcamp lessen aan iedereen die deze willen volgen. Ze hebben hun focus het meest liggen op de personal trainingen. Deze manier van trainen is gemaakt om jou zo snel mogelijk naar je doel te helpen. Dit doen ze door een gesprek te hebben met jou om te kijken wat je wilt bereiken en hoe je dit wilt doen. Daarna gaan ze een plan maken en trainingen opstellen die het beste zijn voor jou. 

studio-Amsterdam-PT

Bootcamp

Naast Personal Training hebben ze ook Bootcamp lessen. Dit zijn lessen met een kleine groep die focussen op conditie, kracht, explosiviteit en lenigheid. Deze manier van trainen is afgekeken van het amerikaanse leger. Zij gebruikte dit vroeger om zijn soldaten op te leiden tot machines. Nu is het een manier van trainen geworden die veel van je eist en heel goed werkt. Het is veel uitputtender dan een personal training. Je moet heel je lichaam gebruiken. Door te sporten wordt je niet alleen fysiek maar ook mentaal veel sterker. Je hebt meer energie door de dag heen.

Beginnen met personal training

Je kunt langsgaan in de sportschool van Amsterdam Personal Training. Je kan je kennismakingsgesprek plannen door middel van de website of via de telefoon. Op de website kan je alvast kennismaken met de trainers en de visie van het bedrijf.