Geef een E-smoker cadeau

1 min gelezen
E-smoker

E-smoker

Een E-smoker cadeau geven is misschien niet iets waar je meteen aan zal denken. Echter hebben wij een zeer goede vriend, die echt een kettingroker is. Jarenlang hebben wij een poging gedaan dat hij hiermee zal stoppen, maar deze poging is mislukt. Nu de elektrische sigaret erg in de mode is gekomen, leek het ons interessant om hem zo een apparaatje te geven. Normaal gaven wij hem een slof sigaretten waar hij dan weer even mee vooruit kon. Maar deze keer wilden wij gaan proberen dat hij op een iets gezondere manier aan zijn rookbehoefte zal komen.

De E-smoker was een goede aankoop

Via de website van de Smokesmarter hebben wij een mooi setje gekocht. Ze noemen dit een starter set en hiermee kan onze vriend kijken of dampen iets voor hem is. Online hebben wij ook diverse vloeistoffen erbij gekocht in de favoriete smaken van onze vriend. Vooral de smaak van kauwgom mocht hier niet ontbreken.

Inmiddels heeft onze vriend de overstap naar het elektrische roken gemaakt. In het begin leek dit hem niet te worden, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Hij heeft ook al meerdere bestellingen bij de Smokesmarter gedaan en heeft zo zijn eigen voorraad kunnen samen stellen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden die je hier kan krijgen, neem dan zeker een kijkje op deze website.