Euro manchetten & Compensatoren

1 min gelezen
Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & Compensatoren is een bedrijf die zich bezig houdt met
flexibele verbindingen en luchttechniek. Meer dan 30 jaar zijn zij op dit gebied actief en hebben hiermee al meerdere bedrijven en instellingen kunnen helpen. Door gebruik te maken van deze producten is het mogelijk om stof geen kans meer te geven. Verschillende bedrijven hebben inmiddels deze manchetten al aangeschaft. Hiermee worden diverse verbindingen gemaakt tussen verschillende machines. Denk bijvoorbeeld aan een afzuiging van een machine. Een buis moet het nodige stof naar buiten afvoeren. Echter kan het voorkomen dat er een ruimte tussen deze buizen en de afvoer naar buiten zit. Hiermee komen dan de ongewenste deeltje terug in de ruimte waar gewerkt wordt. Dit is niet de bedoeling en zeker niet hygiënisch.

Goede afvoer door gebruik te maken van de Euro manchetten & Compensatoren

Vanaf het moment dat ons bedrijf alle machines heeft aangepakt en hier de nodige manchetten om heeft gedaan, is onze werkruimte een stuk schoner. Er kunnen namelijk geen stofdeeltjes meer uit deze machines vrijkomen en worden netjes naar buiten afgevoerd.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je hier allemaal kan verwachten, neem dan een kijkje op hun website. Ook is het mogelijk om online een vraag te stellen. Het formulier kan je hier ook vinden. Je kan een vraag stellen en deze verzenden. De specialisten zal dan zo snel mogelijk deze vraag beantwoorden.