Eindeloos veel dekentjes en kussens maken met patchwork stof!

2 min gelezen
Mooie stofjes

Ik heb hele mooie patchwork stof besteld bij Hobbyhoekje.nl. Hier koop ik altijd toffe prints die ik nergens anders kan vinden! Ik ben namelijk elke dag bezig met kussens en dekentjes maken voor mijn webshop en daar heb ik veel leuke en bijzondere stoffen voor nodig. Laatst heb ik bijvoorbeeld een stofje gekocht met een klassieke print. Ik was al heel lang op zoek naar deze print maar kon het nergens vinden. Gelukkig had Hobbyhoekje het gewoon op voorraad en nu heb ik er een mooi kussentje van gemaakt om aan mijn moeder te geven voor haar verjaardag!

Diverse kleuren

Goede service en prachtige kwaliteit!

Ik maak de kussens en dekens vaak op bestelling, dus mensen mogen zelf hun wensen doorgeven qua kleuren en prints. Ik moet daarom regelmatig mooie patchwork stof inkopen bij Hobbyhoekje en eigenlijk slaag ik hier altijd als ik iets zoek. Ze hebben de allerbeste kwaliteit en hun aanbod is enorm groot. Het fijne is ook dat ze erg veel printjes in dezelfde kleurtinten verkopen, zodat je zelf eindeloos veel eigen patchwork creaties kunt samenstellen. Ik heb volgens mij nog geen twee dezelfde dekens gemaakt omdat je enorm veel combinaties kan bedenken door het grote aanbod! Vaak zijn bloemenprintjes bijvoorbeeld erg populair en deze zijn dan ook volop verkrijgbaar, maar bijzondere patronen zoals geometrische figuurtjes kun je er ook inkopen. Ik ben trouwens ook meer dan tevreden over de klantenservice. Ze houden me altijd op de hoogte als ze weer nieuwe stoffen binnen hebben, dus op deze manier kan ik de allerleukste patchwork dekens en kussens blijven maken. De verzending is ook echt op. Ze versturen je bestelling heel snel en vaak heb ik het de volgende dag al in huis!

Diverse stoffen