Een leuke escape room Arnhem voor iedereen

1 min gelezen
Escape-room-Gelderland

Een leuke ervaring voor iedereen is een escape room. Als je van puzzelen en avontuur houdt dan is een escape room Arnhem het perfecte uitje. Escape Room Gelderland heeft naast de 3 verschillende escape rooms nog een bar waar je met je vrienden een lekker drankje kan doen. Er is een kleine tuin buiten waar je lekker kan zitten als het mooi weer is. De escape rooms in Nijmegen zijn zijn veel simpeler en minder spannend dan die in Bemmel. Dat vind ik niet alleen maar ook de mensen die ze allebei hebben gedaan. Ze hebben dit in hun reviews verwerkt. De klantentevredenheid kan dit bevestigen. Op de website staan 4 verschillende bronnen met klantenbeoordelingen. Op Facebook geven ze een 9,8 uit de 10. Op een website die escape rooms door heel Nederland vergelijkt geeft ze een 9,2 en nog een escape room vergelijkingssite is dit een 10 van de 10. Hier zijn ze heel trots op en hier doen ze ook veel aan. Ze willen de klanten een zo mooi mogelijke tijd en ervaring geven.

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

Goede website

De website van Escape Room Gelderland zit goed in elkaar en werkt snel. je kan gemakkelijk informatie vinden over het bedrijf en over de escape rooms. Ook kun je reviews lezen van mensen die je voorgingen. Je kan ook gelijk je ervaring boeken via de website.

Vriendelijk en hardwerkend personeel

Als een escape room is gebruikt wordt deze zo snel mogelijk weer helemaal in takt gemaakt voor de volgende bezoeker. Ook is het personeel erg klantvriendelijk en vrolijk.