Een leerzame en fascinerende museum in Nederland vindt u in Doesburg !

1 min gelezen

Als u op zoek bent naar een fraai en leerzaam museum in Nederland, dan is het Lalique Museum de beste optie voor jou! Dit interessante museum bevindt zich in de buurt van museum Doetinchem.

Doesburg is een oude Hanzestad en u kunt uw museumbezoek combineren met een stadswandeling door onze schitterende centrum. Daarnaast kunt overnachten en dineren in de buurt van het museum. U kunt de diverse locaties en mogelijkheden op onze website te bekijken. Wij zijn een leerzame museum in Nederland en hebben schitterende collecties tot ons beschikking.

Bread & Breakfast

Veel mensen maken gebruik van een bed and breakfast in de oude binnenstad. U kunt uiteraard ook gebruik maken van het hotel aan de oude kade van Doesburg. U wordt door onze medewerkers vriendelijk en gastvrij ontvangen. Het hotel is niet ver verwijderd van het Lalique museum en is op loopafstand bereikbaar.

Lunchen

Naast dat wij een een schitterend museum zijn in Nederland hebben wij ook prachtige lunch locaties beschikbaar in ons museum. Er kan gezellig geluncht worden aan de open haard of in de bloementuin. In de bloementuin bevinden zich prachtige bloemen waar de gasten gezellig hun lunch kunnen nuttigen.