Deze puppycursus is aan te raden

2 min gelezen

Bent u van plan om een puppycursus te gaan doen? Deze puppycursus is aan te raden! Volg een puppycursus bij 123Tinki. Dit is een zeer gespecialiseerd bedrijf wat al vele jaren ervaring heeft in het opvoeden van puppies.

Naar puppy cursus ga je niet alleen voor je pup, maar ook voor jezelf. Natuurlijk lukt het je om je pup zit en af te leren zonder hulp, maar weet je ook hoe je er voor zorgt dat je pup altijd zonder te twijfelen komt met slechts 1x roepen? Of hoe je er zonder frustratie of boosheid voor zorgt dat hij niet trekt aan de lijn of uit zichzelf doet wat jij wil? Bij 123Tinki zal uw pup dit allemaal gaan leren. Daarnaast zullen alle vragen beantwoord gaan worden die u zal hebben in de eerste 6 maanden van zijn leven.

Tegenwoordig kijken mensen anders aan tegen de opvoeding. In plaats van je pup de fout in te laten gaan en hem daarvoor te straffen leer nu hoe je dit soort situaties kunt voorkomen en hem te belonen voor gedrag dat je juist wel wil. Je pup zal hierdoor sneller leren en gemotiveerder zijn om meer te leren. Daarnaast bouw je hierdoor ook een band van wederzijds respect op met je pup.

Waarom kiezen voor 123Tinki?

Misschien is het je eerste puppy of heb je al eens eerder een puppy gehad maar is dat alweer even geleden en vraag je je af ‘hoe zet het ook alweer’? Vaak heb je in de eerste dagen en weken als kersvers baasje veel vragen. Wat moet je doen als je puppy de eerste nacht(en) blijft janken? Hoe leer je je puppy zindelijk te worden? Aan welke dingen moet je jonge puppy al laten wennen in de eerste socialisatiefase? Met een online puppycursus vind je alle thema’s die belangrijk zijn in de eerste weken overzichtelijk bij elkaar. De experts van Tinki Academy hebben alle belangrijke dingen voor je op een rijtje gezet. Als je puppy tussen 8 en 20 weken is kan je puppy ontzettend veel leren en goede ervaringen opdoen. Maar in de eerste 180 dagen kan er juist ook veel fout gaan. Het is goed om in deze fase heel alert te zijn op de ontwikkeling, maar vooral ook op het gedrag van je puppy. Is jouw puppy heel vrij of misschien een beetje angstig, dan behoeft dat in beide gevallen specifieke aandacht. Jouw vrije, vrolijke puppy kan veel te veel hooi op z’n vork nemen waardoor hij fysiek en mentaal overprikkeld raakt.

Veel puppy eigenaren willen teveel en te snel leren met hun puppy. Dit kan ervoor zorgen dat de puppy overprikkeld raakt. Het zijn namelijk nog babys en hebben natuurlijk de nodige rust nodig.  Daarnaast kennen ze hun grenzen nog niet en het is daarom van belang dat u uw puppy tegen zichzelf beschermt. Wanneer het balans goed is, zal u veel meer bereiken! Neem de puppycursus van 123Tinki. Dit is een echte aanrader!