Aankoop van Olight lampen

1 min gelezen

Ik ging erg vaak nachtvissen en mijn oude hoofdlamp was een tijdje geleden kapot gegaan. ik ging dus op zoek naar een nieuwe hoofdlamp van een betere kwaliteit. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op een Olight hoofdlamp. Ik ging verder op zoek naar meer informatie over Olight lampen. Ik kwam erachter dat het het een merk is van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Na een tijdje te hebben gezocht op het internet kwam k uit op https://www.olightzaklampen.nl/. Ze bieden een erg ruim assortiment aan in Olight lampen. Ook bieden ze hoofdlampen aan precies waar ik dus naar op zoek was.


Service

Het bedrijf hanteert lage tarieven wat natuurlijk extra aantrekkelijk was om over te gaan tot en aankoop. De lampen van Olight zijn waterdicht en schokwerend ook krijg je 5 jaar garantie bij een aankoop van een lamp. Dit is vond ik zelf super aantrekkelijk waardoor ik over ben gegaan tot een aankoop. Ik kon echter geen keuze maken en op de website stond vermeld dat het mogelijk is om contact op te nemen met het bedrijf als je geen keuze kan maken of advies nodig hebt. Ik besloot daarom om contact op te nemen en ze hebben mij super goed geholpen met het maken van een keuze. Ik ben dus super tevreden!