Mijn zoektocht naar Gabor schoenen online

1 min gelezen

Ikzelf ben een grote fan van Gabor schoenen online, maar helaas niet van winkelen. Ik haat het om naar de winkel te gaan hiervoor. Daarom wilde ik dit eens online opzoeken, zodat ik toch niet naar de winkel moest gaan hiervoor. Er is natuurlijk heel wat te vinden op het internet, maar uiteindelijk ben ik op deze website beland.

Mijn ervaring met Gabor schoenen online via deze website

De website zag er op het eerste gezicht wel goed en betrouwbaarheid uit, maar ik bleef toch een beetje argwanend en wilde dus eerst contact opnemen met de medewerkers. Dit verliep eigenlijk zeer goed. De medewerkers waren zeer vriendelijk, gaven correcte en eerlijke uitleg, waren niet opdringerig… Kortom, het bezorgde me heel wat meer vertrouwen. Ik besloot dus uiteindelijk een paar schoenen te kopen via deze website, want qua prijs waren ze zeker goed te doen, zeer betaalbaar. Niet veel later kreeg ik ze dan ook thuis geleverd. Ook de kwaliteit was zeer goed in orde en gelukkig kreeg ik ook de juiste schoenen thuis geleverd! Kortom, ik was dus zeer tevreden van mijn aankoop en beveel deze website dan ook graag aan aan anderen!