Dermaroller Beauty Mouse

2 min gelezen

Dermaroller is een innovatief merk op het gebied van medische apparatuur. Het Duitse merk heeft verschillende producten op de markt gebracht om vanuit huis jouw huid de allerbeste verzorging te bieden. En dit allemaal met behulp van technologie. Zo is ook de Dermaroller Beauty Mouse een tool die jouw huid optimaal weet te verzorgen. Bezoekjes aan de specialist zijn verleden tijd. Je behandelt je huid vanaf nu gewoon vanuit je eigen badkamer.

De Dermaroller Beauty Mouse is een geschikt apparaat om cellulite, littekens, rimpels en striae te bestrijden. Waar de Dermaroller HC902 geschikt is voor het gezicht, kan de Dermaroller Beauty Mouse voor het lichaam gebruikt worden. De tool is voornamelijk bedoeld voor probleemzones als de billen, dijen, buik en rug. De tool bevat 480 kleine naaldjes die 0,15 millimeter lang zijn. Door over de grote huidoppervlakken te rollen, wordt de infiltratie van actieve werkstoffen verhoogd. De naaldjes maken allemaal kleine gaatjes in de opperhuid, waardoor deze lichtelijk beschadigd raakt. Geen paniek! Hier voel je nauwelijks iets van en het doet geen pijn. Maar doordat de huid beschadigd is, moet deze hard werken om weer te herstellen. Hiermee wordt de doorbloeding van de huid verbeterd.

Ook wordt de huid hierdoor gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Op deze manier wordt cellulite verminderd en zullen striae en littekens verzachten. Daarnaast zorgt de Dermaroller Beauty Mouse ervoor dat de huid extra elastine en extra collageen gaat aanmaken. Deze twee huideigen stoffen zijn essentieel voor het behouden en verkrijgen van een jong uitziende huid. Collageen zorgt ervoor dat de huid vocht vast kan houden, waardoor rimpels niet de kans krijgen om te ontstaan. Het opnamevermogen kan, nadat je de Dermaroller Beauty Mouse een aantal keer hebt gebruikt, wel met 200% verhoogd worden. De tool gaat tot maar liefst 200 behandelingen mee.

Met de Dermaroller Beauty Mouse kies je voor de beste thuisbehandeling tegen cellulite, littekens, rimpels en striae op de probleemzones. Je koopt de handige tool natuurlijk bij Beautyfashionshop. Hier shop je jouw favoriete verzorgingsproducten altijd voor een scherpe prijs. Wij hebben de leukste aanbiedingen en een breed assortiment aan producten zodat iedereen bij onze webshop terecht kan. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang leuke aanbiedingen en interessante extra’s in je mailbox. Twijfel je nog over de werking van de Dermaroller Beauty Mouse? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.