Houten horloges zijn helemaal bon ton!

2 min gelezen

Ben jij op zoek naar een mooi en trendy houten horloge? Zoek dan niet verder en bekijk ons interessante aanbod bij Greenwatch. Onze onverslijtbare houten horloges zijn verkrijgbaar in prachtige designs voor zowel dames als heren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige houtsoorten zoals bamboe, ebbehout en eikenhout kan jij in het bezit komen van een uniek horloge. De eigenzinnige nerf van ieder stukje hout zorgt ervoor dat geen enkel houten horloge hetzelfde is. Ook vinden we het belangrijk dat de houten horloges in ons assortiment van hoge kwaliteit zijn. Deze kwaliteit monitoren we doordat we de horloges met vakmanschap zelf in elkaar zetten.

Duurzaamheid

Bij Greenwatch geven we om duurzaamheid en de natuur. Doordat wij ons productieproces milieuvriendelijk hebben gemaakt, hopen wij onze impact op de wereld en het milieu te minimaliseren. Hout is bijvoorbeeld een grondstof die relatief makkelijk te winnen is, en minder milieuvervuilend is dan bijvoorbeeld metaal. Tevens gaat het materiaal lang mee, en kan het goed tegen een stootje. Onze duurzame waarden houden ook in dat wij de klant een positief gevoel van verantwoording mee willen geven door zijn of haar aankoop bij ons. Dit doen we door een boom terug te planten voor elk verkocht horloge. Zo geven we een beetje terug aan de wereld en haar natuur.

Een persoonlijk tintje

Elk houten horloge in ons assortiment is tevens te voorzien van een persoonlijk tintje. Dit kan door een mooie tekst of leuke spreuk te graveren op de achterkant van het horloge. Bij Greenwatch doen we dit met behulp van een moderne lasertechniek. Standaard graveren wij in het lettertype Calibri Bold voor de leesbaarheid, maar dit kan naar wens aangepast worden. Bij speciale wensen hoef je van tevoren alleen maar even contact met ons op zodat we de mogelijkheden door kunnen spreken.