Tip: een complete keuken voor een zachte prijs

1 min gelezen

Lang heb ik getwijfeld wat ik hier als eerste tip achter zou laten voor de lezer. Vele onderwerpen passeerden de revue, totdat ik me bedacht het dicht bij mijzelf en mijn belevingswereld te houden. Onlangs heb ik een nieuwe, doch zeer voordelige complete keuken aangeschaft en aangezien ik hierover zo tevreden ben, hoop ik ook anderen ermee op ideeën te kunnen brengen.

Keukens in alle soorten en maten

Wat is nou het geval? Ik heb de keukens bij Keukenplaats aangeschaft, een bedrijf dat zich op de Duitse markt heeft gestort. Daar vind je immers zeer voordelige keukens, goedkoper dan hier in het thuisland. Bovendien hanteren de Duitsers als vanouds die echte degelijkheid die we zo van ze gewend zijn, op alle terrein. Vandaar dus dat ik, toen een kennis me op deze website wees, eens een kijkje ben gaan nemen. Daar heb ik geen spijt van gekregen! Bij Keukenplaats hebben ze vele verschillende soorten keukens in het assortiment, variërend van enkele honderden euro’s (voor toch volledig complete keukens, overigens) tot enkele duizenden euro’s. Voor iedereen wat wils. Bovendien kun je ook je eigen keuken samenstellen bij deze partner, maar het gemak van alle voorzieningen in één is natuurlijk ook niet verkeerd!