Tip: Autoschade Rotterdam

1 min gelezen
Autoschade Rotterdam

Heb jij schade aan jouw wagen, neem dan contact op met Autoschade Rotterdam. Dit bedrijf staat beter bekend onder de naam Autoschade Direkt. Zij kunnen jou weer snel op weg helpen, wanneer je betrokken bent bij een aanrijding, of op een andere manier schade hebt opgelopen. Op een zeer professionele en snelle manier proberen zij jouw wagen weer te maken. Vooral bij een aanrijding is het belangrijk dat alles weer gemaakt kan worden.

Voor een tijd terug ben ik betrokken geweest bij een kettingbotsing. Helaas kon ik hier zelf niets aan doen, maar was wel een hele nare ervaring.

Autoschade Rotterdam

Goed geholpen door autoschade Rotterdam

Op de bewuste dag stond ik te wachten voor een stoplicht. De auto voor mij stond ook netjes te wachten, tot ik p een gegeven moment een auto in mijn spiegel aan zag komen. Deze minderde geen vaart en het enige wat ik nog kon doen, was mij schrap zetten voor de aanrijding. De klap was zo hard dat mijn wagen tegen mijn voorganger aanreed. Gelukkig was er geen sprake van lichamelijk letsel, maar mijn wagen zat flink in de prak.

Inmiddels zijn wij een paar maanden verder en is mijn auto weer hersteld van alle schade. Het was een heel gedoe met de verzekering, maar daar heb ik gelukkig zelf niets mee te doen gehad. Het garagebedrijf, Autoschade Direkt heeft van A tot Z alles geregeld. Daarom verdient dit bedrijf een dikke pluim!