Padelracket van de beste kwaliteit

2 min gelezen
padelcasa

De padel sport is een hele intensieve sport. Padel is een sport waarbij je net als tennis de bal over het net naar de tegenstander moet krijgen, alleen hebben ze bij Padel ook een glazen wand om het veld heen gemaakt waardoor een extra element wordt toegevoegd aan de sport. De bal kan namelijk ook via de muur weer terug komen. Het is een combinatie van tennis en squash. Je speelt het net als tennis met een racket en bal alleen zijn deze padelracket en bal net wat anders als normaal. De bal is nog te vergelijken met die van de tennissport, maar het racket is van hard materiaal en niet van verend zoals bij een tennisracket.

padelracket

Padel steeds populairder

Deze sport is verzonnen in Mexico onder de rijken die lekker wilde bewegen. Na een tijdje is het door een spaanse vriend in Spanje beland waar ze het steeds meer gingen spelen. Hier werd ook in 1974 de eerste padelclub opgericht. Deze club bestaat nog steeds. Door een andere vriend ging het ook zijn grenzen verleggen naar Argentinië en zo langzaam de hele wereld over, totdat het uiteindelijk in ons land terecht kwam. In Nederland wordt deze sport steeds populairder en gaan ieder jaar weer meer mensen het spelen.

Padelcasa

Omdat de sport in Nederland steeds populairder wordt is er ook een plek nodig waar je alle benodigdheden zoals een padelracket kunt krijgen. Padelcasa is deze plek. Bij Padelcasa hebben ze alles wat je nodig hebt op 1 plek. Voor mensen die niet al teveel te besteden hebben tot mensen die net de loterij hebben gewonnen voor iedereen is er wat wils.