Nertsengaas online bestellen

1 min gelezen
Nertsengaas

Nertsengaas is een zeer stevig product die zeker tegen een stootje kan. Doordat dit product dubbel verzinkt is, heeft roest geen schijn van kans. Dit materiaal is erg stevig en zeker goed te gebruiken om een hok of hek te maken om jouw dieren af te schermen. Vooral voor kippen is dit gaas een geweldig product. Want het is erg stevig en de mazen die hier in zij gemaakt zijn van diverse afmetingen. Er is een keuze uit twee verschillende maaswijdtes, 19 x 19 mm en 25 x 25 mm. Ook in de draaddikte is er een keuze uit drie modellen te weten, 1,45 mm – 1,75 mm – 2,05 mm.

Nertsengaas

Via kleinveeservice.nl nertsengaas bestellen

Zodra je op de bovenstaande webshop gaat kijken, zal je al meteen opvallen dat het assortiment extreem groot is. Van broedmachine tot hokken en zelfs spullen voor ongediertebestrijding is hier te vinden. Alles is online te koop en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien hoef jij er de deur niet voor uit te gaan, want alles wordt netjes aan huis geleverd. Mocht een product niet bevallen dan heb je recht op de 14 dagen opzicht termijn. Zonder een opgave van een reden is het mogelijk om een product terug te sturen. Echter zijn dan wel de verzendkosten voor eigen rekening.

Meer weten over deze webshop, neem dan een kijkje op deze site. Het stellen van vragen over bepaalde producten is ook mogelijk, daarvoor kan je het telefoonnummer gebruiken die hier ook te vinden is.