Muurstickers

2 min gelezen

Wil jij muurstickers in je huiskamer, slaapkamer, gang of in een andere ruimte in je huis? Dan ben jij bij Plak het zelf aan het juiste adres, want hier kan jij je eigen muursticker ontwerpen. Geen idee is hier te gek, jij wilt het en jij krijgt het. Dat is de service Plak het zelf. Je krijgt hier ook nog is erg fijne kwaliteit. De muurstickers zijn dan ook duurzaam en kunnen tot wel 3 jaar en langer meegaan. Zij willen het milieu steeds minder belasten, voorheen was dit wel zo. Ze denken aan heel veel als je denkt aan het milieu,zoals aan het afval, stroom, de toekomst en over de inkt die zij gebruiken voor het bedrukken van de muurstickers.

Persoonlijke ervaring

Voor mijn bedrijf wil ik graag muurstickers, omdat het er erg kaal en leeg uitziet Dit wil ik niet meer en daarom wou ik muurstickers plaatsen in het kantoor. Het idee was om verschillende muurstickers te plaatsen. Samen met het personeel heb ik een aantal muurstickers ontworpen en die hebben we dan ook besteld. Uiteindelijk waren ze binnen en waren ze super mooi. We hebben ze dan ook gelijk op de muren geplakt. Iedereen was erg blij met het resultaat.

Meer weten?

Wil je meer weten hoe het gaat met het ontwerpen van je muursticker? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie. Hier vindt je hoe alles stap voor stap in zijn werking gaat en kan je ook bekijken hoe je het ontwerp wilt hebben, het formaat en materiaal.