Meubels op maat laten maken door Wortman Meubelen

2 min gelezen
meubels op maat laten maken

De mooiste meubels op maat laten maken, doe je natuurlijk bij Wortman Meubelen. meubels op maat laten makenHiervoor moet je wel een afspraak maken, met een medewerker. Op deze manier kan hij dan de tijd nemen om jouw wensen goed op papier te kunnen zetten. Maar dit bedrijf heeft nog veel meer expertise. Want wil jij een interieuradvies krijgen, of een traprenovatie, dit is hier allemaal mogelijk en nog veel meer. 

Wortman Meubelen is een familiebedrijf, die al meer dan 40 jaar actief is in dit vak. Zij zijn begonnen in het centrum van Alphen aan den Rijn en nu gevestigd op  het Industrieterrein Rijnhaven Oost. Hier hebben zij de meubelfabriek en de toonzaal samengevoegd. Op deze manier kunnen zij de kosten laag houden en dat maakt het allemaal erg interessant. Zowel de standaard als ook het maatwerk, kunnen zij tegen scherpe tarieven verkopen.

De mooiste meubels op maat laten maken, in eigen werkplaats

meubels op maat laten makenDoordat dit bedrijf door de jaren heen contacten in het buitenland heeft, kunnen zij nu ook meubelen in exotisch maatwerk leveren. Dit wordt gemaakt in in Azië, Zuid Amerika en Oost Europa. De werkplaats in het buitenland maakt ook de mooiste meubelen. Echter moet hier wel een duidelijk uitleg en tekeningen heen worden gezonden, wil de timmerman daar het begrijpen. Zodra er een meubelstuk naar Nederland komt, wordt deze eerst nauwkeurig nagekeken. Maar over het algemeen leveren zij ook in het buitenland perfect timmerwerk af.

Wortman heeft heel veel standaard modellen, deze zijn ook zeer mooi. Maar mijn voorkeur gaat uit om de meubels op maat laten maken. Op deze manier kan jij er een eigen draai aan geven. Bovendien kunnen deze in diverse maten gemaakt worden. Maten die precies in de hoek van een kamer kunnen passen en daar zijn wij bijzonder blij mee. Nu hebben wij een mooie kast in de hoek van de woonkamer staan. 

Meer verhalen