Kliniek Veldhoven geeft mij weer zelfvertrouwen!

2 min gelezen
Kliniek Veldhoven

Dankzij Kliniek Veldhoven heb ik borsten! Waarschijnlijk is de eerste zin erg raar om te lezen. Echter voelt het onwijs natuurlijk en vrouwelijk. Mijn gehele leven heb ik al kleine borsten gehad. Als puber zijnde dacht ik altijd wel dat het nog gaat groeien. Nu ben ik bijna dertig en mijn cupmaat blijft op de A steken. Daar voel ik mij niet mee op mijn gemak. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Geregeld haalde ik een speciale bh waardoor het lijkt dat mijn borsten groter zijn. Alleen ben ik niet van plan om dit de rest van mijn leven te moeten dragen.

Kliniek Veldhoven

Kennis gemaakt met Kliniek Veldhoven

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte kliniek. Vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven en ook niet meer weggegaan. Deze kliniek staat in de wijde omgeving erg goed aangeschreven. Bovendien merk ik dat zij hier voldoende kennis en ervaring hebben op dit gebied.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken met deze kliniek. De dienstdoende arts was een zeer vriendelijke man die begreep waarom ik dit wilde ondergaan. Alles werd besproken en voordat ik het wist was er een datum gepland! De ochtend voordat ik werd geholpen was ik onwijs zenuwachtig. Ik heb natuurlijk wel te horen gekregen wat zij precies gaan doen. Toch komen die zenuwen wel standaard om de hoek kijken. Al moet ik wel zeggen dat dit gezonde zenuwen waren. Ik kon gewoonweg niet meer wachten tot het zover was dat ook ik borsten heb!