iPhone scherm vervangen

2 min gelezen
Smartphone

Laat je kapotte iPhone herstellen met een passende iPhone scherm vervangen. Er zijn verschillende lokale reparatiewinkels, die je bij een dergelijke reparatie kunnen helpen. In veel gevallen heb je het toestel hierbij binnen enkele dagen terug. Soms is het zelfs mogelijk om de reparatie dezelfde dag nog voor je uit te voeren. In het bijzonder, wanneer je vooraf een afspraak met de reparateur gemaakt hebt. Zo hoef je het kapotte toestel nooit lang te missen en lijkt deze na de reparatie weer als nieuw. Dit is niet alleen gunstig wanneer je het toestel zelf wilt blijven gebruiken. Ook heeft het een positieve invloed op de restwaarde van de telefoon, als je deze na het aflopen van je abonnement wilt verkopen.

iPhone scherm vervangen

Mogelijkheden bij een reparatie zoals iPhone scherm vervangen

Wanneer je voor een iPhone scherm vervangen kiest, heb je doorgaans verschillende mogelijkheden. Kies je er bijvoorbeeld voor om een kapot scherm te vervangen, of wil je ook andere reparatie uit laten voeren? Je kunt hierbij denken aan het vervangen van de volumeknoppen, het vernieuwen van de oplaadconnector, het herstellen van de luidspreker, enzovoorts. Op internet worden reparatiesetjes aangeboden, waarmee je een dergelijke reparatie aan je toestel zelf zou kunnen uitvoeren. Dit wordt echter afgeraden! De kans is groot, dat je schade aanricht aan andere onderdelen in het toestel.

Glas

Snelle en goedkope reparatie uit laten voeren

Er zijn verschillende redenen om voor de hulp van een lokale reparatiewinkel te kiezen. Allereerst zorgt zo’n reparateur ervoor, dat je het toestel nog een lange tijd kunt blijven gebruiken. Daarbij is een lokale reparateur vaak vele malen sneller, dan een producent van het toestel. Een producent zal je kapotte iPhone in veel gevallen naar een externe fabriek sturen. Een derde reden om voor een lokale reparatiewinkel te kiezen, zijn de relatief lage kosten voor een reparatie.