Horeca parasol ideaal voor op een terras!

1 min gelezen

Een horeca parasol is belangrijker voor jouw restaurant dan je denkt. Een horeca parasol houdt de zon tegen maar de temperatuur verschilt niet veel. Dit is ideaal voor gasten die liever niet in de brandende zon zitten of het gewoon te warm vinden in de volle zon.

horeca parasol 2

Eigen ervaring

Mijn ervaring met horeca parasols is dat ze een beetje verkoeling bieden voor jou en je drankje. Ik zit regelmatig op terrasjes en heb het dan ook vaak ontzettend warm. De parasols houden de zon tegen zodat je niet verbrand, en verkoelen en beetje. Ik vind dit ideaal, zo heb ik het niet te warm maar ook totaal niet koud. Wat ik ook fijn vind aan de parasols is dat wanneer je je drankje in de schaduw hiervan zet, dat je drankje niet ontzettend opwarmt. Ik heb vaak genoeg een lauwe cola gedronken door de hete zon, en zeg nou eerlijk: wie houdt er van lauwe cola? Ik kan iedere horeca gelegenheid met terras aanraden om een aantal horeca parasols aan te schaffen. Ze bieden de klanten die er behoefte aan hebben verkoeling maar niet teveel. Ook de bediening heeft even afkoeling wanneer ze onder een parasol staan, ideaal dus!