Hoe kun je thuis kweken?

1 min gelezen

Ik wil graag thuis kweken, althans daar denk ik al een geruime tijd aan. Hiermee kan ik uiteindelijk gaan besparen op de kosten en genieten van mijn eigen producten. Het lijkt mij onwijs leuk om groenten uit eigen tuin te kunnen eten. Je dient natuurlijk wel eerst te wachten totdat de groentes volgroeid zijn.

Starten met bouwen

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar handige tips wat ik kan gebruiken. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Growexpert. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment met diverse producten wat nodig is om te kweken.

logo-1

Nieuwe zaadjes besteld

Aangezien ik hier vorige week mee was gestart, is de eerste oogst niet bepaald een succes. Hier moest ik dan ook nieuwe zaadjes voor bestellen. Mijn planten was ik vergeten water te geven en dit kunnen zij niet lang volhouden helaas. Nu was ik al bekend met Growexpert en wist ik dat zij alles in het assortiment hebben. Zo heb ik hier ook direct mijn bestelling geplaatst. Nog geen week later had ik mijn bestelling al in huis om weer aan de slag te kunnen gaan.