Fiets heerlijk door de stad en het platteland

2 min gelezen
Dolly Bakfiets

Lekker fietsen met de kinderen is iets wat voor veel gezinnen erg ontspannend is, wil je echt genieten en je geen zorgen hoeven te maken over ruimte en veiligheid dan biedt een Dolly Bakfiets de uitkomst. Een zeer comfortabele fiets met de nieuwste technieken en een prachtige bak van kunststof waar de kinderen in kunnen zitten, of waar spullen in te vervoeren zijn. De fiets fietst licht en biedt meer dan voldoende comfort om ook door de stad te fietsen. 

Zeer wendbaar en fietst heerlijk 

Dolly Bakfiets

Een bakfiets is niet de kleinste fiets om mee door de stad te fietsen, maar de Dolly Bakfiets is zeer wendbaar en je hoeft geen sterke benen te hebben om erop te kunnen fietsen. Het stuur is extra breed waardoor je nog meer comfort hebt tijdens het fietsen, de ruimte tussen het zadel en het stuur is extra groot waardoor op en afstappen makkelijker is. Voor zowel een ritje door de stad, als een lange route over de landweggetjes is de bakfiets zeer geschikt.  

Ook bij minder weer kun je met de bakfiets fietsen 

Dolly Bakfiets

Niet alleen bij mooi weer kun je met de Dolly Bakfiets fietsen, door de accessoires die te koop zijn kun je ook met regen de bakfiets gebruiken. Doe eenvoudig de tent over de kunststof bak heen en de kinderen of voorwerpen blijven droog. Ook als je fietsondersteuning wilt met een elektrisch model dan zijn deze ook te verkrijgen. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit en vervaardigt in Nederland, je hebt met de bakfiets een echt Nederlands topproduct.