De perfecte outfit samenstellen

2 min gelezen

Laten we boven beginnen, met de tops. Aangezien het nu zomer is gaan we in dit artikel een zomerse outfit samenstellen. We beginnen met tops voor de heren. Een aanrader voor warm weer is een mooi zomers overhemd. Kleuren als oranje, lichtblauw en roze doen het altijd erg goed in zonnig weer. Voor de vrouwen zijn croptops erg populair in de zomer. Als het niet te warm is kan je er nog voor kiezen er een dun overhemd overheen te dragen. Dit zorgt voor iets meer diversiteit in je outfit waardoor je er zeker weten uitspringt in je vriendengroep.

Broeken en schoenen

Over broeken valt niet heel veel te vertellen. Het is zomer dus een korte broek is altijd lekker om te dragen. Hierbij geldt voor zowel de mannen als vrouwen, kies een mooi model uit met een kleur die past bij je gekozen top. Draag dus bijvoorbeeld geen lichtblauwe broek als je ook al een lichtblauw overhemd aan hebt. Dan lijkt het net alsof je een soort pak aan hebt. Waar wel meer over te zeggen is, zijn de schoenen. Voor mannen raden we aan om instappers of bootschoenen aan te schaffen voor in de zomer. Dit gaat uitstekend samen met een korte broek. Voor vrouwen zijn instappers ook een uitstekende keuze.

Accessoires

Bij een perfecte zomerse outfit horen natuurlijk ook leuke accessoires. Voor vrouwen zijn dit natuurlijk sierraden. Maar ook bijvoorbeeld een leuke handtas kan een outfit helemaal compleet maken. Voor mannen die niet van sierraden houden, niet getreurd, er zijn meer opties. Zo kan je bijvoorbeeld een rieten hoedje aanschaffen. Een rieten hoedje is niet alleen erg stijlvol, ze zijn ook erg praktisch. Zo beschermen ze ook nog eens tegen de zon. Dan nog een laatste tip voor zowel de mannen als vrouwen. Een mooie zonnebril maakt elke outfit een stuk beter. Ga naar een brillenwinkel en laat je adviseren welk soort bril goed bij jou past. Je wilt natuurlijk niet rondlopen met een zonnebril die veel te groot is zodat je je hoofd nauwelijks meer ziet. Als je alle tips in dit artikel volgt, zul je er vast en zeker goed bijlopen deze zomer!