Zwembad bouwen in je eigen tuin, kan dit?

2 min gelezen
Spons

Een zwembad bouwen in je eigen achtertuin? Dit is iets wat ik maar al te graag wil realiseren. Echter heb ik nog geen geschikt bedrijf  weten te vinden die mij hiermee kan helpen. Nou ja, eigenlijk heb ik wel voldoende bedrijven gevonden hoor. Alleen zijn de prijzen die zij hanteren nogal aan de hoge kant. Net buiten mijn budget en dat vind ik erg zonde. Hierdoor heb ik het even laten varen zodat ik goed kan sparen. In de tussentijd ben ik nog wel verder aan het zoeken geweest op het internet. Tot mijn verbazing kwam ik terecht op de website van Bodyfit. Dit bedrijf had ik nog niet eerder gezien. Hierdoor heb ik hen langs laten komen zodat zij een passende offerte kunnen opmaken voor ons.

zwembad bouwen

De zwembad bouwen wordt gerealiseerd!

Uiteindelijk stonden zij op de afgesproken tijdstip netjes bij ons voor de deur. Bij binnenkomst eerst nog even een kop koffie gedronken en in de tussentijd onze wensen besproken. Alles werd netjes genoteerd en vervolgens zijn wij de tuin ingedoken om de locatie te bespreken. Waar wij het wilde hebben was geen enkel probleem en vervolgens werden de maten en de grond genoteerd. Aan het einde van de rit hebben wij nog wel even een kop koffie gedronken en gesproken over onze grote tuin. Ik moet dan wel bekennen dat onze tuin onwijs groot is. Heeft in dit geval onwijs veel voordelen omdat je er veel mee kunt doen.

Bodyfit

Nadat zij waren vertrokken heb ik samen met mijn partner er nog wel over gesproken. Wij beide hadden het gevoel dat deze keer het meer vertrouwder aanvoelde. Nog geen twee uur later hadden wij al een offerte in de mail mogen ontvangen. Persoonlijk vond ik dit onwijs snel en daar waren wij al te spreken over. Enfin, de prijzen die zij hanteren waren bij ons erg in trek. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om de zwembad te laten bouwen.