Glaskunst in de vorm van fabelwezens

1 min gelezen
glaskunst

Glaskunst is het werk van de beeldende kunstenaar, Sjaak Smetsers. Hij maakt deze beelden in combinatie met ander materiaal, zoals koper, hardsteen of brons. Vanaf het eerste moment dat ik deze kunst zag, was ik er al verliefd op. Allemaal zo mooi en zo apart.

Samen met een vriendin waren wij naar de Galerie Moeëjen Daag in Tegelen geweest. Hier hebben wij onze ogen uitgekeken. Niet alleen heeft Sjaak Smetsers hier zijn werk hangen, maar ook veel andere kunstenaars. De kunst van de fabelwezens hebben een hele lange kunstgeschiedenis. Wil jij het verhaal hier precies over lezen, kijk dan op de website van deze kunstenaar.  glaskunst

Bijzonder mooie glaskunst en nog veel meer mooie objecten

Omdat ik echt een liefhebber ben van kunst, in welke vorm dan ook, was ik zeer verrast bij het zien van de glaskust. Vooral de fraaie beelden in combinatie met glas en brons, spraken mij bijzonder aan. Zo een object zal ik graag in mijn woonkamer hebben staan. Dit was dan ook één van de redenen dat ik samen met een vriendin naar deze galerie ben gegaan.

Inmiddels heb ik een bijzonder mooi beeld hier kunnen kopen en daar ben ik enorm trots op. Wil jij ook deze kunst komen bekijken, kon da ook naar  Galerie Moeëjen Daag .

Meer verhalen